PROGRAMOK

Fellépők

2018.05.25.

PÉNTEK

18:00

Műfaj
Hard Rock, Metal
 
A zenekar tagjai
Gregus SINGER Dávid – Dob 
Világi LEGMACHINE Zoolika- | ének 
Schnitzer SIXX Péter – |bassgitár
Németh KILLER Sándor – |gitár
 
Mi vagyunk a Power Zenekar! Metal van, Mese nincs! 

20:00

A Kárpátia zenekar 2003-ban alakult. Kezdetben még 3 tagból állt: Petrás János (basszusgitáros, énekes), Csiszér Levente (gitáros) és Bankó Attila (dobos). Mindhárman a Cool Head Klan korábbi tagjai voltak. Még ugyanebben az évben megjelent két albuma is: a Hol vagytok, székelyek? és az Így volt! Így lesz!. Nem sokkal később csatlakozott a zenekarhoz Bíró Tamás (gitáros) és Galántai Gábor (billentyűs). 2004-ben megjelent a Tűzzel, vassal című album. 2005-ben a Hősi énekek, 2006-ban a Piros, fehér, zöld, 2007-ben az Istenért, hazáért, 2008-ban pedig az Idők szava jelent meg, melyen Garamvölgyi-Bene Beáta (furulyás) is közreműködött.

22:00

A 2000-ben történt megalakulása óta 8 lemezt, 22 videoklipet, 1 Blu-ray-t, 4 DVD-t, 1 kislemezt, 1 válogatáslemezt, valamint 1 koncertlemezt készített az egyik legnépszerűbb hazai Rock / Metal zenekarnak számító Depresszió. A négyszeres arany és egyszeres platinalemezes négytagú formáció több kiadványával is vezette a hazai lemezeladási listákat. Sikeres, önálló turnék mellett, évek óta a hazai fesztiválok egyik kiemelt produkciójaként lép színpadra a csapat. Pályafutása során több, mint 800 koncertet adott a zenekar, és az alábbi világsztárok előtt lépett színpadra: Korn, Marilyn Manson, Slayer, Deep Purple, Deftones, Motörhead, Soulfly, Apocalyptica, Sepultura, Biohazard, Bloodhound Gang, Machine Head, Guano Apes, Ignite, Clawfinger, Anthrax, Fear Factory, Kosheen, Within Temptation, Hatebreed.

24:00

A lassan 10 éve működő AC/DC/GP zenekart Bécsy Zoli (Zoller) énekes hozta életre, hogy így tisztelegjen kedvenc zenekara, az AC/DC előtt.
Autentikus, az eredeti előadásmódot követő játék jellemzi a zenekarunkat. A csapat törekszik arra, hogy ha bárki is látja, hallja a bandát, akkor maradandó AC/DC élményt kapjon, ezért az eredetivel azonos hangszereken, erősítőkön játszunk, valamint a hangulatot és a show-t is maradéktalanul próbáljuk visszaadni!
Mivel törekszünk a 100 %-ra, a zenekar tagjai is képzett, rutinos zenészek:
Bécsy Zoli – ének
Lendvai János – dob
Gesitch János – gitár
Szilágyi Laci – gitár
Vincze Zoli – basszusgitár

2018.05.26.

SZOMBAT

16:30

A zenekart Sajti ‘Lévi’ Levente alapította a Junkies-ból való kiválása után. Pár tagcserét követően belépett a csapatba Kiss Milán ritmusgitáros, Faigl ‘Pálca’ Zoltán basszusgitáros. Ezzel a felállással került kiadásra az EDGE Records gondozásában 2014 November 15-én a ‘Budapestről Szeretettel’ című lemezük, melyen Karancsi Balázs dobjátéka hallható. A megjelenést követően Kiss Milánnal emberi és zenei különbségek is felszínre kerültek, amik miatt Milánt 2015 Januárjában Petre ‘Zsábenn’ Gábor váltotta. Márciusban bemutatásra került a ‘Kispesti Éjszaka’ klipje, melynek premierjét egy akusztikus koncerttel ünnepelte a zenekar. ’15 tavaszán a szlovákiai Gila Studio-ban felvételt készítettek, majd klipet forgattak ‘Szökőkút’ címmel, októberben elkezdődtek az új lemez felvételei, majd December 7-én boltokba került az új lemez, a Hamis Szimfónia. A lemez bemutatóját 2016 Januárjában a Barba Negrában tartotta a csapat! További tagcseréket követően a mai felállás Lévi, Pálca és a Beautifull Dangerből is ismert Molnár Eddy a dobok mögött.

18:00

A Dorothy a 2011-es év végén alakult heves megyei csajtrió. A lányok egy városban jártak ugyanabba a hangszerboltba, ahol később megismerkedtek, majd pedig elkezdtek közösen dolgozni. A pörgős, néha kemény, könnyen emészthető, dallamos punk-rockot toló bandát már a megalakulást követő másfél évben láthattátok számos fesztiválon, klub bulikon.

20:00

A ROAD zenekar 2004-től, az első, NEM KELL MÁS című lemez megjelenését követően kezdi meg aktív pályafutását. Az albumról két videoklip készül. 2006-ban, a MÁSODIK HARAPÁS lemez, a megjelenésekor a MAHASZ TOP 40-es sikerlista 4. helyén nyit, valamint e hét legjobb hazai előadója is egyben. Újabb két videoklip készül. “2006. év felfedezettje” szakmai díj, a budapesti Wigwam Rock Klubban.

22:00

A zenekart a Pokolgép zenekarból még basszusgitárosként érkező énekes Paksi Endre és a gitáros Maróthy Zoltán alapította 1986-ban. Demó anyag készítése után az első koncertet 1986. július 13-án tartották Kovács T. Péter basszusgitárossal és Galántai Zsolt dobossal Budapesten, az Almássy téri Szabadidőközpontban.[1] Első nagylemezüket két évvel később Acélszív címmel jelentette meg a Magyar Hanglemezgyártó Vállalat (MHV). Az 1980-as évek végén és az 1990-es évek kezdetén a legnépszerűbb hazai heavy metal együttesek közé tartozott az Ossian. A Paksi/Maróthy szerzőpáros több rocker himnuszt is írt az évek során (például Acélszív, Sörivók, A rock katonái). Nem csak Magyarországon, de a határ menti magyarlakta területeken is nagy sikerrel koncerteztek.

24:00

Hollywood Rose együttest 2003-ban alapítottuk azzal a szándékkal, hogy a világhírű Guns N’ Roses dalait játszva juttassuk el a hazai rajongókhoz az anyazenekar munkásságát. Már az első koncertek után hatalmas érdeklődés mutatkozott, így már egy év után a csapat ott lehetettünk nevesebb fesztiválokon (EFOTT, VOLT, Sziget, FeZen, Rockmaraton, Vekeri-tó Fesztivál, Azfeszt, Hegyalja, SZIN, Pannónia), nagyobb rockklubokban, illetve rendszeresen szerepelhettünk a médiában is. 2005-től rendszeresen játszunk külföldön. Zenekarunk az elmúlt tíz évben 14 európai ország színpadán bizonyította, hogy hazánk határain kívül is van igény a munkásságára. Több alkalommal játszhattunk világszerte ismert előadók előzenekaraként is, mind itthon, mind külföldön (Twisted Sister, Billy Idol stb.) A mai napig évi 50-70 fellépésünk van (összesen nagyjából 700 alkalommal koncerteztünk), és ahogy eddig tettük, igyekszünk a jövőben is a lehető legnagyobb pontossággal és elánnal előadni a Guns N’ Roses halhatatlanná vált dalait. 

Ízelítő a programból

2018.05.25.

12:00 – Kapunyitás
12:00 – 18:00 A hétköznapok ráncainak simítása, hangolódás
18:00 – Koncertek kifulladásig

2018.05.26.

11:00 – Ébredezés
12:00 – 13:00 Jó ebédhez szól a móka, játékos vetélkedők, hangerő mérés, stb.
13:00 – Indul a 45 km-es motoros felvonulás, utána Soltvadkerten Street Fighter Show
(pontosan indulunk, kérjük legyél ott időben)

16:30 – Koncertek kifulladásig

2018.05.27.

Könnyes búcsú, sátorbontás

Kérünk benneteket a HÁZIREND betartására!

Motoros felvonulás útvonala​