JEGYÁRAK

ELŐVÉTELI JEGY / KARSZALAG VÁSÁRLÁSA

Elővételi jegy

A Rendezvényre lehetőséged van partnerünkön keresztül (www.tixa.hu) online elővételi jegyet vásárolni az „elővételi jegyvásárlás” gombra kattintva. Elővételi jegyek vásárlása esetén az ellenérték megfizetése után a partnerünk által továbbított jegy szolgál belépőjegyként, melyet a Rendezvény bejáratánál belépésedkor karszalagra cserélünk.

Amennyiben elővételi jegyet vásárolsz, felhívjuk szíves figyelmedet, hogy az elővételi jegyek vásárlására a TIXA Hungary Kft. (www.tixa.hu) partnerünk előírásai vonatkoznak.

FIGYELEM! A karszalagot a Rendezvény helyszínén, annak adjuk ki, aki az elővételi jegyet először bemutatja. Erre tekintettel az elővételi jegy olyan módon történő, gondos őrzése, hogy ahhoz illetéktelenek ne férjenek hozzá, a Jegyvásárló, illetve a jegybirtokos kizárólagos kötelezettsége és felelőssége. Az esetleges visszaélésekért felelősséget nem vállalunk!

Az elővételijegy karszalagra váltását követően, a karszalag testesíti meg az elővételijegy nyújtotta jogokat és kötelezettségeket.

Karszalag

A Rendezvény helyszínén a belépés előtt tudsz karszalagot vásárolni, az ellenérték készpénzben történő megfizetésével.